OmaMökki 2017

Woodian City ja Classic–mallisto on esittelyssä messuilla. Paikanpäältä löydät mallistojen Pihakartano 7 leikkimökin, Kesäkeittiön ja jälleenmyyjän osastolta Pihasaunan.

 LEIKKIMÖKKI

Woodia Classic-malliston Pihakartano 7 on leikkimökin ja vierasmajan yhdistelmä, jossa mahtuu yöpymään aikuinenkin vaivattomasti. Sisällä mahtuu seisomaan suorassa yli 2m huonekorkeuden ansiosta ja talvella rakennus voi toimia pihavarastona. 

KESÄKEITTIÖ

Woodia City-malliston kesäkeittiö pulpettikatolla on moderni ja avara pihan keskipiste, jossa laitetaan ruokaa ja viihdytään yhdessä. Etuseinän liukulaseilla voit kätevästi yhdistää terassin ja sisätilan yhdeksi kokonaisuudeksi, johon mahtuu isompikin porukka nauttimaan yhdessäolosta. 

 PIHASAUNA

Woodia City-malliston pihasauna harjakatolla tai pulpettikatolla on moderni ja käytännöllinen kesäsauna sekä kaupunkiin että taajaman ulkopuolellekin. Pukuhuone löytyy löylyhuoneen vierestä ja vilvoittelemaan pääsee kätevästi pihasaunan terassille. Pihasaunaan pääsee tutustumaan jälleenmyyjämme Tähti-Koti Oy osastolla 6g18.

Woodia tuotteita on nähtävillä Oma Mökki messuilla Helsingin Messukeskuksessa 6.-9.4.2017. Tule hakemaan lisää tietoa ja ideoita osastoltamme 7m160.