Classic
Perinteiselle pihalle.

Suunnittelun lähtökohtana oli luoda tuoteperhe, jonka arkkitehtuuri vastaa modernia asuinrakentamista ja jonka tuotteet soveltuvat rakennettuun asuinalueympäristöön. Lasse Lehtinen, arkkitehtitoimisto Lehtinen Miettunen

Classic
Perinteiselle pihalle.

Classic-mallisto edustaa Woodian perinteikästä piharakennusosaamista. Malliston tuotteet istuvat täydellisesti perinteiselle suomalaispihalle ja ovat parhaimmillaan luonnollinen osa kotiasi. Jouko Rintala, toimitusjohtaja, Woodia

Tuotteet

Pihakartano 7

PK 7 Leikkimökki vierasmaja piharakennus 600x600

Hinta alkaen 2350.00 €

Pihakartano 7 on leikkimökin ja vierasmajan yhdistelmä, jossa mahtuu yöpymään aikuinenkin vaivattomasti. Sisällä mahtuu seisomaan suorassa yli 2m huonekorkeuden ansiosta ja talvella rakennus voi toimia pihavarastona.

Pihakartano 10

Pihakartano10

Hinta alkaen 3210.00 €

Pihakartano 10 on laadukas vierasmaja, joka on suunniteltu vieraiden majoittamiseen ja pieneksi kesäkodiksi. Sisätila on yhtenäinen avara huone, johon on mahdollista asentaa mm. parvi.

Pihakartano 16

pihakartano16

Hinta alkaen 4310.00 €

Pihakartano 16 varastolla.

Pihakartano 16 on laadukas, iso vierasmajan ja varaston yhdistelmä, jossa toisessa päässä voi majoittaa vieraita ja toinen pää toimii varastona. Sisätila on jaettu väliseinällä kahdeksi tilaksi.

Pihakartano 16

PK 16 Vierasmaja piharakennus Hankasalmi 600x600

Hinta alkaen 4310.00 €

Pihakartano 16 on laadukas, iso vierasmaja, joka on suunniteltu vieraiden majoittamiseen ja pieneksi kesäkodiksi. Sisätila on jaettu väliseinällä kahdeksi huoneeksi, joten tänne mahtuu useampikin majoittumaan.