Puuparvekkeet ja moduulit
suunnittelu, valmistus ja asennus

Valmistoimitus

  • Suunnittelu
  • Valmistus
  • Asennus

Elementtitoimitus

  • Työstöt
  • Palosuojaus
  • Pintakäsittely
  • Varustelut
Woodia puuparveke on kustannustehokas ja moderni parvekeratkaisu kerrostaloihin. Puurakenteinen tilaelementti parveke voidaan toteuttaa ulokeparvekkeena, jolloin se ripustetaan seinälle eikä sitä tarvitse perustaa maanpinnasta. Vaihtoehtoisesti puuparveke voidaan toteuttaa perinteiseen tapaan parveketorni tyyppisesti, pilari – palkki – laatta rakenteella. Woodia puuparvekkeet soveltuvat sekä puu- että betonikerrostaloihin.

Referenssit

Puukerrostalo Honkasuo, Helsinki

116 parveketta, portaat ja katokset (Rakennusliike Reponen)

Betonikerrostalo Kiskankulma, Seinäjoki

31 tilaelementti parveketta (Lakea)

Betonikerrostalo Sevas Risuviita, Seinäjoki

23 tilaelementti parveketta (Rakennus Karhu)

Betonikerrostalo Tikkurilan Helmi

20 tilaelementti parveketta (SSA Group)

Tuotteet

Lunacomp -tuotteet

LunaComp Deck -terassi on ratkaisu joka tarjoaa helppohoitoisuutta ja kestävyyttä moderniin piharakentamiseen, niin patioille, kahviloihin kuin julkiseenkin tilaan.

Biolan Ekomestari

Puuidea Oy kuuluu Biolan Ekoasumisen valtuutettuihin myyjiin ja asentajiin, Biolan Ekomestareihin, jotka ovat ekoasumisen ammattilaisia.

Biolan Ekomestari on Biolan Ekoasumisen yhteistyökumppani jätevesijärjestelmien, kuivakäymälöiden, kompostoinnin ja aurinkoenergian suunnittelussa, myynnissä, asennuksessa ja huollossa. Biolan Ekomestari toteuttaa projektin kuin projektin asiantuntemuksella ja luottamuksella alusta loppuun.
Tutustu tarkemmin tuotteisiin jotka ovat meidän valikoimissa.

Lataa esite tästä:  Biolan esite

 

Uima-allas ratkaisu

Woodialta myös korkealaatuiset uima-altaat paikalleen toimitettuna kokonaispakettina.

Suunnittelun hoidamme yhdessä asiakkaan kanssa, minkä jälkeen toteutamme sovitun kokonaisratkaisun avaimet käteen periaatteella. Asennamme kaikkiin altaisiimme AlkorPlanin laadukkaat uima-allaspinnoitteet.

EPORA-POOL toteutetaan teräsbetonielementeistä, jotka siirretään asennuskohteeseen ennalta sovittujen tarpeiden sekä erityisvaatimusten mukaisesti. Allas eristetään suulakepuristetulla eristelevyllä ja varsinainen pintamateriaali AlkorPlan asennetaan asiakkaan toivomien värivaihtoehtojen mukaisesti. Toimittamamme altaat on varustettu puhdistuslaitteilla, jotka on sijoitettu erilliseen tilaan huoltotöiden helpottamiseksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.